Loading...

Jedinstvena Vršilnica u Novim dvorima bana Jelačića od ovoga proljeća postaje najromantičnije mjesto za proslavu vašeg vjenčanja. Ponosni smo što će upravo Catering Matanić biti zadužen za pripremu delicija za uzvanike i što ćemo našom kulinarskom pričom uveličati vaše svadbene proslave!

VJENČANJE U POVIJESNOM KOMPLEKSU NOVIH DVORA

Nekada stari objekt za preradu žita na dvoru bana Josipa Jelačića, danas je pretvoren u jedinstven  prostor za vaše vjenčanje.  Vršilnica može primiti 160 uzvanika, za koje je osiguran i parking te zasebni ulaz na imanje skriveno u zagrljaju višestoljetne šume. Osim prekrasne dvorane za proslavu vašeg vjenčanja, kompleks Novih dvora bajkovito je mjesto koje nudi brojne druge sadržaje. Tako je moguće organizirati obred vjenčanja na otvorenom ispred prekrasne kapelice sv. Josipa i organizirati i fotografiranje mladenaca u prekrasnom ambijentu ove zelene oaze.

Budućim mladencima na raspolaganju je vrhunski catering koji brine da zadovolji i najistančanije nepce. Uz hranu, nudimo i mogućnost dekoracije i uređenje prostora u kojem se održava vaša proslava. Naša dekoraterka već godinama svojim cvjetnim aranžmanima i dekoracijama uljepšava najvažnije proslave naših klijenata. Prišapnite joj svoje želje i dogovorite izgled vašeg vjenčanog stola, buketa i drugih detalja.
Obratite nam se s povjerenjem i proslavite jedan od najvažnijih dana u životu s nama!

JEDINSTVENI PROSTOR ZA JEDINSTVENO VJENČANJE

Vršilnica nudi jedinstven ambijent za proslavu vaše ljubavne priče. Smještena je u povijesnom kompleksu Novih dvora bana Jelačića u kojem se još nalaze i Muzej Matije Skurjenija (nekadašnja žitnica), dvorac u kojem je živo ban s obitelji, kapelica sv. Josipa i obiteljska grobnica koja je udaljena od samog centra imanja. Cijeli kompleks nalazi se u Gradu Zaprešića, deset minuta od hrvatske metropole, grada Zagreba.
ADRESA: Đure Jelačića 1, 10290 Zaprešić

avada-cafe-logo-footer