Nakon što ste donijeli odluku da želite provesti ostatak života zajedno, slijedi pitanje: gdje organizirati vjenčanje i proslavu?
Naš prijedlog je prekrasno intimno imanje Ville Zahre u Pušćanskoj Dubravi, u neposrednoj blizini grada Zaprešića. Jedinstvena je ovo lokacija u koju ćete se zaljubiti na prvi pogled. A mi smo ponosni što smo dio sjajne ekipe koja baš u toj bajkovitoj oazi za vas organizira mala dnevna vjenčanja.
Svi vi koji tražite jedinstvenu lokaciju za svoje vjenčanje, ovo je kutak za vas. Prekrasna sjenica iz koje puca pogled na zelene šume, vinograde i brežuljke, idealan je prostor za intimno dnevno vjenčanje, krštenje ili neku drugu proslavu koja okuplja do 50 osoba. Prekrasno uređena terasa, priroda koja ju okružuje i bazen koji se nalazi u neposrednoj blizini sjenice, oduševit će svakog gosta, a pogled na bespuća zelenih brežuljaka ostavlja bez daha.
Ako ste uvijek maštali o vjenčanju na otvorenom, ali ste se bojali vremenskih nepogoda koji bi mogli narušiti idilu, Villa Zahra nudi savršenu kombinaciju. Obred vjenčanja na otvorenom uz ljepotu prirodnog zelenila našeg imanja, plavetnilo neba i sunčev sjaj kao dekorativne detalje koje ništa ne može nadmašiti! A u slučaju sivih oblaka i kiše, tu je i back up verzija: uređena sjenica okružena zelenilom, dovoljno prostrana za vas i vaše goste!
Za dobru hranu koja će raspametiti vaše uzvanike, brinemo mi, a spreman je i tim koji vam može ponuditi usluge dekoracija i cvjetnih aranžmana, rasvjete, glazbe i svih drugih detalja koji čine svadbenu proslavu toliko posebnom.
Sve dodatne informacije potražite na: info@catering-matanic.hr