Neka Vaše vjenčanje bude posebno i drugačije; izaberite romantično dnevno vjenčanje u Villi Zahra! Zaljubite se u našu bajkovitu oazu, našu sjenicu na vrhu brežuljka i intimno imanje na kojem ćete stvoriti najljepše uspomene!

Ako ste uvijek maštali o vjenčanju na otvorenom, ali ste se bojali  vremenskih nepogoda koje bi mogli narušiti idilu, Villa Zahra nudi savršenu kombinaciju.

Obred vjenčanja na otvorenom uz ljepotu prirodnog zelenila našeg imanja, plavetnilo neba i sunčev sjaj kao dekorativne detalje koje ništa ne može nadmašiti! A u slučaju sivih oblaka i kiše, imamo i back up verziju: uređenu sjenicu okruženu zelenilom, dovoljno prostranu za vas i vaše goste!

INTIMNO VJENČANJE DO 50 UZVANIKA

Savršen je to prostor za vjenčanje, krštenje ili neku drugu proslavu koja okuplja do 50 osoba. Prekrasno uređena terasa, zelena oaza i jezero koji se nalazi u neposrednoj blizini sjenice, oduševit će svakog gosta, a pogled na bespuća zelenih brežuljaka ostavlja bez daha.

Budućim mladencima na raspolaganju je vrhunski catering koji brine da zadovolji i najistančanije nepce. Uz hranu, nudimo i mogućnost dekoracije i uređenje prostora u kojem se održava vaša proslava. Naša dekoraterka već godinama svojim cvjetnim aranžmanima i dekoracijama uljepšava najvažnije proslave naših klijenata. Prišapnite joj svoje želje i dogovorite izgled vašeg vjenčanog stola, buketa i drugih detalja.
Obratite nam se s povjerenjem i proslavite jedan od najvažnijih dana u životu s nama!

IMANJE SAKRIVENO OD ZNATIŽELJNIH POGLEDA

Luksuzna Villa Zahra s 5 zvjezdica nudi nezaboravan boravak u oazi mira, ljepote i užitka. Smještena je u Pušćanskoj Dubravi, u neposrednoj blizini grada Zaprešića koji je samo 17km udaljen od hrvatske metropole, grada Zagreba.
ADRESA: Dubrovačka cesta 33., 10294 Pušćanska Dubrava

avada-cafe-logo-footer