Zahvaljujući kvalitetnoj pokretnoj opremi (stolovi, easy up šatori, agregati, grijalice, hladnjače, električna vozila za specifične lokacije) i uigranom timu koji se s lakoćom prilagođava svim izazovima, za nas ne postoje vremenski ili geografski uvjeti koji bi nas spriječili u pripremi/dostavi fine klope.

S lakoćom se prilagođavamo izrazito dinamičnom ritmu snimanja, koja ponekad traju i nekoliko mjeseci, a u mogućnosti smo pripremiti pet obroka dnevno za snimateljske ekipe koje broje i preko tisuću članova.

Gusta šuma, plaža, vrh planine, centar gradske jezgre ili snijegom zatrpana oaza; nema lokacije na kojoj nismo složili svoj craft i nahranili brojne snimateljske ekipe.

Prilikom pripreme hrane maksimalno se prilagođavamo željama i potrebama cijelog tima, zadovoljavajući najviše kulinarske standarde i pružajući vam upravo ono što vi trebate. Tako, uz standardnu prehranu, za svoje klijente pripremamo i vegetarijanske i veganske menije, te bezlaktozna i bezglutenska jela. Pazimo na svaki detalj i vašoj ekipi svakoga dana osiguravamo raznovrsnu ponudu jela, pripremljenu prema najvišim nutricionističkim standardima.

Naša hrana na snimanjima može biti poslužena u standardnoj ili biorazgradivoj “eco-friendly” ambalaži koja također savršeno čuva njenu kvalitetu, ali i našu prirodu.

0
pari tenisica

JESTE LI ZNALI?

RADEĆI NA FILMSKIM SETOVIMA DO SADA SMO UNIŠTILI 89 PARI TENISICA.

partneri

Blue Skye Adriatic
Interfilm

avada-cafe-logo-footer