OTKRIJTE NAŠU PRIČU, UPOZNAJTE NAS I ZALJUBITE SE U NAŠA JELA

Našu priču započeli smo pisati 2016. godine i u posljednjih šest godina u nju smo utkali puno predanog rada, truda i vizionarskih ideja kako bi danas za vas pripremali najkvalitetnija i najukusnija jela. No bez dobro uigrane i stručne ekipe, ne bi bilo ni ove naše ukusne kulinarske priče.

Krenuli smo kao mala obiteljska tvrtka, a onda smo, zahvaljujući načinu rada, kvaliteti koju pružamo i odnosu koji gradimo sa svakim klijentom, ubrzo narasli u catering ekipu koja broji 25 zaposlenika i djeluje diljem Hrvatske.

Catering za snimanja brojnih domaćih i stranih produkcija za koje smo kuhali na najudaljenijim i najnepristupačnijim lokacijama, veliki korporativni eventi za zaposlenike i suradnike koji broje tisuće uzvanika, konferencije, festivali, svadbene proslave – neovisno o kojem je događanju riječ, naša ekipa svakom klijentu pristupa s maksimalnom pažnjom.  

Ponosni smo na sjajan tim kuhara i konobara koji stvaraju čuda u kuhinji i na terenu, s osmijehom na licu čak i kad su ljuti, nenaspavani, nervozni ili jednostavno nije njihov dan.

Naša je hrana svježe pripremljena i zadovoljava najviše nutricionističke standarde, a naša je misija ostati dosljednima u kvaliteti koju vam isporučujemo i kontinuirano raditi na novitetima kako bi obogatili našu ponudu.

 

0
porcija woka
0
kanapea
0
komada jaja

DO SAD SMO PRIPREMILI…

0
kilograma svježeg povrća
0
komada štrukli
0
kroasana

avada-cafe-logo-footer