Zaljubite se u jedinstvene prostore Dedinu sjenicu, konobu i kućicu i organizirajte svoju proslavu u prekrasnoj zelenoj oazi hrvatske metropole, tik uz Park prirode Medvednica.

ADRESA: Zagreb (Borčec), Teškovec 67

KONTAKT:  info@dedina-sjenica.com / dedina.kucica@gmail.com / dedina.konoba@gmail.com / / 091 8863 700 (Christian)

Dedina sjenica

Potpuno opremljen prostor za proslave u rustikalnom stilu, stvoren za sve koji traže nešto posebno i autentično. U sklopu Dedine sjenice se nalazi roštilj te veliko dvorište sa dječjim parkom.

Dedina sjenica je prvenstveno namijenjena za obiteljske proslave kao što su dječji rođendani, krštenja, prve pričesti, krizme, godišnjice, promocije i mala vjenčanja, a također se iznajmljuje i za djevojačke proslave, televizijska snimanja te poslovna okupljanja (team building, sastanci, domjenci i sl.). Osim toga, idealna je za druženja s obitelji i prijateljima i onda kad za to ne postoji neki poseban razlog, već jednostavno poželite uživati u ovom ambijentu, u društvu onih do kojih Vam je stalo.

Dedina sjenica može zaprimiti do 20 osoba. Naime, dimenzija je 6 x 6 m, sa masivnim stolom 2 x 2 m, koji ima kapacitet sjedećih mjesta za do 20 osoba.

Detaljnije na: https://dedina-sjenica.com/

Dedina konoba

Dedina konoba je zatvoren prostor, što znači da se iznajmljuje tijekom cijele godine, bez obzira na vrijeme. U sklopu Dedine konobe je uključeno i veliko dvorište sa sjenicom, roštiljem i dječjim parkom. U unutrašnjem dijelu se sastoji od ukupno četiri prostorije i to: 1) velike prostorije, 2) dječje sobe / igraonice, 3) kuhinje i 4) WC-a.

Dedina konoba može zaprimiti do 40 osoba. U velikoj prostoriji se nalaze dva masivna stola (dimenzija 2,5 x 1 m), koji imaju kapacitet sjedećih mjesta za do 24 osobe. Po potrebi možemo osigurati još jedan ili dva dodatna stola s klupama, koji zajedno imaju kapacitet sjedećih mjesta za do 16 osoba.

Detaljnije na: https://dedina-konoba.com/

Dedina kućica

Dedina kućica je zatvoren prostor, što znači da se iznajmljuje tijekom cijele godine, bez obzira na vrijeme. U unutrašnjem dijelu se sastoji od ukupno četiri prostorije i to: 1) kuhinjice s blagovaonicom, 2) centralne prostorije sa stolom i klupama, 3) dječje sobe / igraonice te 4) kupaonice s WC-om.

Najam uključuje ne samo unutrašnji dio, već i ograđeno dvorište (cca 2.500 m2) sa velikom sjenicom, roštiljem i dječjim parkom.

U sklopu vanjskog dijela (dvorišta), Dedina kućica može zaprimiti do 30 osoba. Tamo se nalazi masivni stol (dimenzija 4 x 1 m), koji ima kapacitet sjedećih mjesta za do 20 osoba. Po potrebi možemo osigurati još i dodatni stol sa klupama, koji ima kapacitet sjedećih mjesta za do 10 osoba. Ova varijanta sa dvorištem je idealna za sve koji planiraju boravak na otvorenom po lijepom vremenu.

U sklopu unutrašnjeg dijela, Dedina kućica može zaprimiti do 6 osoba u blagovaoni i do 12 osoba u centralnoj prostoriji. Za djecu postoji i dječja soba / igraonica.

Detaljnije na: https://dedina-kucica.com/

avada-cafe-logo-footer