Neka Vaš božićni domjenak ove godine bude najposebnije druženje uz Catering Matanić i najljepšu adventsku priču koju donosimo na Vašu adresu!

Ove godine umjesto tradicionalnog druženja u restoranima i zatvorenim prostorima, svoje suradnike i kolege iznenadite božićnim druženjem na otvorenom! Najljepša adventska druženja svake se godine diljem svijeta organiziraju na otvorenom. Neka i vaše ovogodišnje blagdansko druženje bude poput malog Adventa u dvorištu vaše tvrtke ili poslovnog prostora!
Naši božićni food truckovi opremljeni su svime što je potrebno za blagdansko druženje na otvorenom. Okićeni božićnim lampicama i ukrasima, uljepšat će svaki vanjski prostor, a visoki stolovi i grijalice stvoriti atmosferu pravog adventa na otvorenom.

Uz velik izbor blagdanskih specijaliteta i pića Vaša zabava može početi! Uživajte u tradicionalnim božićnim specijalitetima i slasticama, kuhanom vinu i fritulama te bogatoj ponudi finger fooda, kanapea, toplih i hladnih predjela i glavnih jela. Meni kreiramo po vašoj želji!

Kontaktirajte nas za informativnu ponudu i rezervaciju termina na info@catering-matanic.hr, putem poziva na 091 736 2539 ili ispunite kontakt formu u nastavku i ove godine svoje suradnike iznenadite najposebnijom božićnom pričom!